Dva brata koja su pronašla telo u “MIN Kopeksu” u pritvoru zbog ubistva

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2020, 20:28

Dva brata koja su pronašla telo u “MIN Kopeksu” u pritvoru zbog ubistva

Nakon što je prošle nedelje saslušan jedan od dva brata osumnjičena za ubistvo 46-godišnjaka u krugu niške fabrike MIN Kopeks, a zatim mu određen pritvor, saslušan je i drugi brat i on je takođe u pritvoru, potvrđeno je Južnim vestima iz Višeg tužilaštva.

34-godišnji N. M. saslušan je u sredu, 21. oktobra u okviru iste naredbe o sprovođenju istrage protiv njega i njegovog brata, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kao saizvšioci, koja je doneta nakon što je 39-godišnji M. M. saslušan.

Obojica su u pritvoru po rešenju Višeg suda. Drugoosumnjičeni je takođe saslušan i prema njemu je išao predlog za pritvor zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao ponoviti krivično delo, visine zaprećene kazne i okolnosti da je usled njegovog izvršenja došlo do uznemirenja javnosti - kažu u Tužilaštvu.

Podsetimo, beživotno telo 46-godišnjeg Nišlije je 8. oktobra pronađeno u jednoj od hala MIN Kopeksa, a pored njega su pronađeni sekira i čekić.

U policiji su rekli da se sumnja da su 34-godišnji N. M. i 39-godišnji M. M. čekićem i sekirom više puta udarili u glavu muškarca, koji je od dobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Prve, kasnije potvrđene informacije bile su i da je ubijeni muškarac bio vlasnik te hale, te da su njegovo ubistvo prijavila dvojica njegovih radnika. Bilo je i informacija da su njih dvojica odmah privedeni zbog saslušanja, ali ubrzo i pušteni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.