Posle dva dana popravke, Duvanište dobilo vodu, u jednoj ulici još otklanjaju kvar

Izvor: JužneVesti.com, 02.Nov.2020, 11:08

Posle dva dana popravke, Duvanište dobilo vodu, u jednoj ulici još otklanjaju kvar

Nakon više od 30 sati otkad su stanari jednog od najvećih niških naselja Duvanište ostali bez vode, u JKP Naissus kažu da je vodosnabdevanje normalizovano, ali da će popravka složenog kvara u ulici Davida Pijade biti nastavljena tokom dana i da će domaćinstva u toj ulici vodu dobiti do 17 sati.

Ovo znači da su vodu već dobiti stanari u Naserovoj, 27. marta, Patrisa Lumumbe, delu Branka Miljkovića, Vizantijskog bulevara i Đerdapske, a da će građani koji žive >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Davida Pijade morati da sačekaju još nekoliko sati.

Podsetimo, vode u ovom delu grada nije bilo od juče, pa su se nezadovoljni građani požalili i Južnim vestima.

Ne verujemo da se ovo dešava usred epidemije - poručuju.

Iz Vodovoda su pojasnili da je popravka trajala dugo jer je reč o složenom kvaru.

U Vodovodu kažu da je voda na ulici jačeg intenziteta i da je potreban iskop u Ulici Gavrila Principa, u naselju Gornji Matejevac. Zato su mogući prekidi do 15 sati u ovoj i ulicama Padinska, Karićeva i deo Matejevačkog puta.

Iskop je potreban i u selu Jelašnica kod spomenika, kažu u JKP Naissus, a u istom selu popravljaju i kvar na priključnoj vezi u Ulici Rimski put.

Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela kod spomenika.

Zbog radova na zameni cele veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo u delu ulice Rimski put - dodaju u Vodovodu.

Iz JKP Naissus su takođe saopštili da nastavljaju radove na osposobljavanju magistralnog cevovoda nakon nedavne havarije u Ulici Vojvode Mišića, na keju blizu Gradske toplane, ali uveravaju da zbog popravke vodovodne mreže neće biti prekida u vodosnabdevanju.

*Tekst je dopunjen nakon novog saopštenja JKP Naissus koje je stiglo oko 11 sati

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Voda za stanovnike ulice Davida Pijade do 17h

Izvor: Megafon.co, 02.Nov.2020

JKP Naissus – Naselјe Duvanište, ulica Davida Pijade. Vraćanje vode u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do 11:30 sati na prostoru naselјa Duvanište (ulice: Naserova, 27. mart, Patrisa Lumumbe, deo Branka Milјkovića, deo Vizantijskog bulevara, deo Đerdapske dobijaju vodu), osim za...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.