Nišlije opet protestovale - Srbija je ustala i više se ovo ne da zaustaviti

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jan.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije opet protestovale - "Srbija je ustala i više se ovo ne da zaustaviti"

Sa istim zahtevima kao i prošlog petka, oko 2.000 građana okupilo se na drugom protestu "1 od 5 miliona" održanom u Nišu. Transparentima poput “Mi volimo zemlju, ali ona ne voli nas”, “Isključi TV, uključi mozak" i “Zarade hoćemo, izvršitelje nećemo” građani su pokazali šta misle o aktuelnom režimu i proneli ih od Trga kralja Milana, pored Gradske uprave, pa nazad do centra Niša.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Održan drugi protest građana u Nišu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jan.2019

Građani Niša po drugi put od početka godine okupili su se na trgu Kralja Milana kako bi izrazili nezadovoljstvo sistemom aktuelne vlasti u Srbiji. Na protestu nazvanom “Stop teroru. Za Niš bez Straha #1 od 5 miliona” nekoliko hiljada ljudi iskazalo je svoje nezadovoljstvo i zatražilo smenu vlasti. Ponovljeni...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.