Donacija JKP Mediana za najugroženije niške porodice

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Sep.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija JKP "Mediana" za najugroženije niške porodice

U Centru za socijalni rad u Nišu danas su direktori ove ustanove i preduzeća Zoran Jović i Dragoslav Pavlović u prisustvu gradske većnice Tijane Đorđević Ilić potpisali Ugovor o donaciji ,na osnovu kojeg će Jkp Mediana donirati ovoj ustanovi ogrevno drvo za najugroženije porodice

Radi se o donaciji koja obuhvata ukupno 30 najugroženijih porodica u Nišu,na osnovu spiska Centra za socijalni rad.

Ovim porodicama Jkp Mediana obezbediće po hiljadu kilograma >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ogrevnog drveta koje će takođe biti i besplatno transportovano do lokacija na kojima žive ove porodice.

Potpisivanjem ugovora uz posredovanje Grada Niša biće olakšana situacija ,kada je u pitanju ogrev ,najugroženijim porodicama koje se nalaze na evidenciji Centra za socijalni rad.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Donacija JKP Mediana za najugroženije niške porodice u ogrevnom drvetu

Izvor: JUGpress.com, 10.Sep.2019

NIŠ..·..U Centru za socijalni rad u Nišu danas su direktori  Javno komunalnog preduzaeća “Medijana”  Dragoslav Pavović i Centra za socijalni rad  Zoran Jović  u prisustvu gradske većnice Tijane Đorđević Ilić potpisali Ugovor o donaciji  ,na osnovu kojeg će JKP Mediana donirati...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.