Dominacija niških ekipa u Fer-plej ligi za cicibane

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2021, 11:36

Dominacija niških ekipa u "Fer-plej" ligi za cicibane

Završnica "Fer-plej" lige za cicibane odigrana je na terenima OFK Budućnosti u Popovcu, a među pobednicima u 5 kategorija našle su se i 2 niške ekipe - Free-kick i Železničar Kopernikus, dok je generacija 2010. godišta domaće ekipe osvojila 3. mesto.

48 ekipa u 5 starosnih kategorija našlo se na završnom turniru za koji su se izborile plasmanom u regionalnim ligama, a veliki uspeh postigle su ekipe iz Niša, koje su, pored dva prva i jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << trećeg mesta, imale i jedno četvrto mesto, kao i nagradu za fer-plej ekipu koje su osvojili mladi fudbaleri Radničkog iz Niša, generacija 2011.

Najbolji među 8-godišnjacima je ekipa Free-kicka, dok su u takmičenju ekipa rođenih 2009. godine prvo mesto osvojili fudbaleri Železničar Kopernikusa, takođe iz Niša.

Ekipa Budućnosti iz Popovca, generacija rođena 2010. godine, osvojila je 3. mesto i tako upotpunila uspeh niških ekipa, dok su cicibani Radničkog, pored nagrade za fer-plej, osvojili i četvrto mesto među 11-godišnjacima.

Organizator takmičenja bila je Dečija akademija sporta iz Niša, a nova sezona Regionalne lige je već krenula i od 11. septembra se svakog vikenda igra na terenima u Popovcu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.