Dobra igra Železničara u Zagrebu, ali novi poraz u SEHA ligi

Izvor: JužneVesti.com, 30.Okt.2018, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra igra Železničara u Zagrebu, ali novi poraz u SEHA ligi

I pored bolje partije u drugom poluvremenu i bez povređenih Predraga Vejina i Marka Milosavljevića, rukometaši Železničara iz Niša ipak su poraženi u Zagrebu od istoimene ekipe rezultatom 30:28 (16:10) u sedmom kolu SEHA lige.

Višestruki šampion Hrvatske bio je veliki favorit pre meča sa niškim timom, a to je potvrdio i u prvom poluvremenu. Osim startnih 1:1, Zagreb je vodio sve vreme, a u 14. minutu bilo je 7:2 za domaćina. Dobre odbrane golmana Zagreba >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << onemogućile su goste iz Niša da se približe protivniku, koji je imao i šest golova prednosti. Sa tom razlikom hrvatski tim je i otišao na odmor.

Serijom 3:0 Železničar je počeo drugu deonicu, ali je Zagreb uspeo da održi plus četiri (22:18). Odličnom i sigurnom igrom Živkovića, Pavlovića i Lazića ekipa iz Niša došla je na minus jedan (22:21) u 48. minutu.

Držali su se niški rukometaši dobro, poslednji put imali minus jedan (27:26) pet minuta pre kraja meča. Nisu uspeli, i pored velike borbe, igrači Železničara da dođu makar do boda protiv jakog Zagreba.

Na kraju, domaćin je slavio sa 30:28 i ova, šesta pobeda u sezoni odvela ga je na prvo mesto tabele SEHA lige.

Železničar ima dve pobede i pet poraza i zauzima osmo mesto.

Nišlije u sredu, 7. novembra od 19 sati dočekuju Tatran Prešov iz Slovačke.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vujović i Nišlije blizu senzacije u Zagrebu

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2018, 00:16

Rukometaši niškog Železničara muški su poginuli u okviru sedmog kola Seha lige. Zagreb je na kraju bio bolji, ali morao je svojski da se potrudi kako sačuvao viđenu pobedu – 30:28 Redovni učesnik Lige šampiona furiozno je ušao u utakmicu, stekao je brzo pet golova prednosti. Održavali su...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.