Derbi odbojkaške Prve lige u subotu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Dec.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi odbojkaške Prve lige u subotu u Nišu

Duel sa dosad neporaženom ekipom i liderom Prve lige Ribnicom odbojkaši Niša igraju u subotu, 8. decembra u sali Osnovne škole "Mika Antić". Nišlije imaju niz od 10 pobeda, a jedini poraz ove sezone pretrpeli su upravo od kraljevačke Ribnice.

Niški odbojkaši nemaju lak zadatak u 12. kolu Prve lige gde ih čeka lider prvenstva i jedina ekipa koja ima maksimalan broj pobeda i bodova.

U prvom delu sezone Kraljevčani su slavili na svom terenu rezultatom 3:0, ali nakon tog poraza Nišlije su vezale 10 pobeda i sigurno drže drugu poziciju na tabeli.

Utakmica počinje u 19 sati, a ulaz je besplatan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Kako pobediti Gvardiolu? Sari dao urnebesan odgovor, ali se sigurno neće dopasti navijačima Čelsija! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018

Statistika kaže da je u pravu...Derbi 16. kola Premijer lige igra se u Londonu gde će Čelsi dočekati Mančester siti...Gosti dolaze kao favoriti pošto su trenutno lideri na tabeli, imaju deset bodova više od "Plavaca" koji su na četvrtom mestu...Čelsi je u blagom padu forme, pa će Pep Gvardiola...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.