Deo centra, Vizantijskog bulevara, Donja Vrežina i Vrelo bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jan.2020, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo centra, Vizantijskog bulevara, Donja Vrežina i Vrelo bez vode

Havarije i kvarovi “zatvorili” su ventile u jednom delu Vizantijskog bulevara, u Ulici Carice Milice u Donjoj Vrežini, Ulici Svetoyara Markovića u centru Niša i selu Vrelo. U Vodovodu očekuju da snabdevanje bude redovno do 15 sati.

Iza Narodnog pozorišta, kako kažu u JKP Naissus, radi se na popravci vodovodne mreže kod parkinga.

Zbog intervencije biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati na prostoru od ulice Generala Tranijea, u delu ulice >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Svetozara Markovića, do ulice Sinđelićev trg (od pozorišta do kružnog toka) - kažu u Vodovodu.

Velika havarija zadesila je korisnike u Duvaništu i tu se uveliko radi na uglu ulica Radoja Dakića i Dimitrija Dragovića.

Dok traju radovi obezbeđena je auto-cisterna za snabdevanje korisnika pijaćom vodom vodom u ulici Dimitrija Dragovića - poručuju iz Naissus-a.

Vode danas povremeno neće biti u Vrelu i Donjoj Vrežini, a u Vodovodu očekuju da će kvarovi biti sanirani do 15 sati kada će voda sa slavina ponovo poteći.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.