Dečiji centar obeležava Dečiju nedelju radionicama, koncertima i predstavama

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečiji centar obeležava Dečiju nedelju radionicama, koncertima i predstavama

Povodom Dečije nedelje, od 1. oktobra do 5. oktobra, u niškom Dečijem centru u parku “Čair” biće organizovane besplatne vajarske, likovne i sportske radionice. Najavljeni su i koncerti i predstave.

U ponedeljak, 1. oktobra u 12 sati u holu Dečijeg centra biće održana radionica “Povrćijada” za decu predškolskog uzrasta.

Na platou ispred Dečijeg centra u utorak, 2. oktobra od 16 sati biće održana vajarska radionica, koncert učesnika muzičkih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << radionica Dečijeg centra, a nastupiće i neki od učesnika Festivala kompozicija za decu “Majska pesma”.

U sredu, 3. oktobra od 10 do 16:30 na platou ispred Dečijeg centra, kako kažu iz ove ustanove, zainteresovani mališani moći će da učestvuju na likovnoj radionici na temu “Jesenje lišće”. Nešto kasnije, od 17:30 u holu Dečijeg centra predstavu Tetka Metka, pop Ćira i pop Spira izvešće učenici OŠ “Duško Radović”.

Pedagoški koncert klasične muzike biće održan u četvrtak, 4. oktobra od 12 sati ispred Dečijeg centra, a u 15 sati predstava Pitalica sveznalica za pripremne grupe škole "Ratko Vukićević"

U petak, 5. oktobra od 11 do 17 sati ispred Dečijeg centra u “Čairu” biče organizovane sportsko rekreativne radionice.

Dečija nedelja se tradicionalno održava u prvoj sedmici oktobra, u cilju skretanja pažnje javnosti na decu i mlade, a moto ovogodišnje nedelje glasi “Moje pravo da živim srećno i zdravo - za odrastanje bez nasilja“.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.