“Dauntonska opatija” dolazi na velika platna niških bioskopa

Izvor: JužneVesti.com, 13.Sep.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Dauntonska opatija” dolazi na velika platna niških bioskopa

Ljubitelji kultne serije Dauntonska opatija, čija je radnja smeštena u Britaniji na početku 20. veka, od večeras će u niškim bioskopima Cineplexx i Vilin grad moći da pogledaju i istoimeni film. Pored toga, na repertoaru niških bioskopa ove nedelje, naći će se još i Prevarantkinje sa Vol strita, animirani film Vilijeva planeta, dok će u Cineplexx-u biti prikazan i akcioni triler Na đavoljem putu.

Dauntonska opatija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prati živote porodice Kroli i posluge koja je radila za njih, na početku XX veka, u dvorcu smeštenom izvan grada, u eri vladavine kralja Edvarda VII.

Prikazivaće se i film Prevarantkinje sa Vol strita, u kojem glavnu ulugu tumači Dženifer Lopez.

Priča prati grupu striptizeti koje su svojom lepotom i igračkim umećem bile izvor prihoda krimi grupi kojoj sada žele da se osvete. Shvataju da je „igra nameštena i ne nagrađuju se ljudi koji se drže pravila“. Zato smišljaju osvetu koja podseća na pljačku banke - navode u bioskopima.

Za mališane tu je animirani film Vilijeva planeta.

Nakon što je uništen brod kojim je putovao u svemir, mali Vili biva odvojen od svojih roditelja. Njegova rezervna kapsula sleće na divlju i neistraženu planetu na kojoj, uz pomoć robota Baka, preživljava do dolaska spasilačke misije - kažu u bioskopima.

Pored toga, u Cineplexx-u će biti prikazan film Na đavoljem putu.

Kompletne repertoare niških bioskopa možete pogledati na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.