Cisterne sa pijaćom vodom u niškom selu Rujnik

Izvor: JužneVesti.com, 15.Nov.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cisterne sa pijaćom vodom u niškom selu Rujnik

Zbog problema sa seoskim vodovodom, meštani Rujnika već nekoliko dana su bez vode. Zato će danas u ovom selu, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću Vodovod, biti cisterna sa pijaćom vodom.

Na zahtev mešatana, Štab za vanredne situacije urgirao je, te će stanovnici Rujnika moći da napune balone i flaše od 11 do 15 sati.

Cisterna će biti stacionirana kod zadružnog doma.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Cisterna u selu Rujnik, bez grejanja u Kneginje Ljubice

Izvor: Megafon.co, 15.Nov.2019

JKP Naissus Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.. – Selo Rujnik. Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.. – U ponedeljak 18. novembra na delu magistralnog...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.