Četiri aviona prinudno sletela u Niš zbog lošeg vremena u Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2020, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri aviona prinudno sletela u Niš zbog lošeg vremena u Beogradu

Zbog složenih meteo uslova na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, u toku noći između nedelje i ponedeljka, na aerodrom "Konstantin Veliki" u Nišu sleteli su avioni kompanije Air Serbia koji su poleteli iz Zagreba, Beča, Ljubljane i Venecije, potvrđuju na niškom Aerodromu.

foto: Aerodrom "Konstantin Veliki" Niš

Putnici koji su poleteli iz četiri evropska grada, umesto u srpsku prestonicu, sleteli su u Niš.

Putnici su zbrinuti u skladu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa procedurama pomenute avio kompanije - kažu na niškom aerodromu.

Avion iz Zagreba sleteo je na nišku vazdušnu luku u nedelju u 21:13, a onda su u kratkom roku došla još tri aviona - iz Beča u 23:35, iz Ljubljane 23:46, a iz Venecije u 23:58.

U toku noći je zbog složenih meteo uslova na aerodromu u Beogradu, na aerodrom Konstantin Veliki u Nišu, sletelo četiri ATR-Air Serbia iz: Zagreba, Ljubljane,Venecije i Beča.

Putnici su zbrinuti u skladu sa procedurama avio kompanije.

Za više info:https://t.co/xKy9EEVXiI pic.twitter.com/hkTdduWctq

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.