Bronzom na Državnom prvenstvu Nišlija obezbedio mesto u reprezentaciji

Izvor: JužneVesti.com, 20.Nov.2018, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bronzom na Državnom prvenstvu Nišlija obezbedio mesto u reprezentaciji

Karatista iz Niša Dimitrije Ristić osvojio je bronzu na Prvenstvu Srbije i time, kažu u njegovom klubu Elid, obezbedio mesto u reprezentaciji na Balkanskom prvenstvu. Isto odličje osvojio je kadetsko-juniorski tim ovog kluba u katama.

Ristić se okitio bronzom u konkurenciji juniora na takmičenju održanom u Beogradu, a bio je i u sastavu koji se ekipno domogao bronze. Pored njega, tim Elida činili su Petar Rupčić i Lazar Rajković.

Ovakav rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << može se smatrati veoma značajnim jer je postignut na Državnom prvenstvu i u veoma jakoj konkurenciji - pričaju u niškom klubu.

Balkansko prvenstvo, na kome je Ristić obezbedio učešće, održava se od 30. novembra do 2. decembra u Dubrovniku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.