Brojne komedije na repertoarima niških bioskopa

Izvor: JužneVesti.com, 05.Okt.2018, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brojne komedije na repertoarima niških bioskopa

Naučnofantastični horor, triler i tri komedije Nišlije će moći da pogledaju od ove nedelje, od 4. do 10. oktobra, u bioskopima Cineplexx i Vilin grad.

Najpopularniji strip u Latinskoj Americi Kondorito: Avantura u svemiru, kažu u Cineplexx-u, sada je ekranizovan, a u niškim bioskopima će se davati sinhronizovan.

U momentu kada Kondorito planira da se skrasi pored svoje devojke Jajite, njenu majku koja ne odobrava njihovu vezu otimaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vanzemaljci. On se sa svojim drugarima udružuje kako bi se izborio za svoju taštu, a ujedno i da spasi planetu od vanzemaljaca - kažu Cineplexx-u.

Priča o siročetu, kome magični ujak pomaže da pronađe sat koji ima moć da dovete svet do njegovog kraja još jedna je komedija koja će se naći u niškim bioskopima, a reč je o Kući magičnog sata. Još jedna komedija među ovonedeljnim novitetima u niškim bioskoma je Večernja škola.

Pratimo priču o grupi "neprilagođenih" starijih ljudi koji su primorani da završe svoje srednjoškolsko obrazovanje, kako bi mogli da nastave sa svojim životima. Urnebesne situacije u kojima će se zateći vratiće svakog gledaoca u svoje tinejdžerske dane - rekli su u Vilinom gradu.

Venom je jedini horor koji je novina na repertoarima niških bioskopa, a radnja prati novinara Edija Broka, koji slučajno postaje domaćin vanzemaljaca i postaje Venom. Vanzemaljski oblik ga potpuno obuzima i oduzima mu slobodnu volju.

Edi postaje svestan da pravila sada neko drugi diktira i da je svako opiranje uzaludno. Pored Toma Hardija, glumačku postavu pojačala je i prelepa Mišel Vilijams u jednoj od glavnih uloga, dok je za filmsku akciju zaslužan reditelj Ruben Flajšer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave - navode u Cineplexx-u.

Triler Teška vremena u El Rojalu govori o sedam stranaca sa misterioznim tajnama, koji se sastaju u El Rojalu na reci Taho, oronulom hotelu sa mračnom prošlošću.

Kompletne repertore niških bioskopa možete pogledati na sajtovima Vilinog grada i Cineplexx-a.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.