Bokseri niškog Naisusa protiv Loznice otvaraju novu sezonu u Superligi

Izvor: JužneVesti.com, 09.Okt.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokseri niškog Naisusa protiv Loznice otvaraju novu sezonu u Superligi

Novu sezonu u elitnom rangu u boksu otvoriće borci niškog Naisusa koji u četvrtak, 10. oktobra igraju u Loznici protiv istoimenog kluba. "Momci su insipirisani da ligaška sezona bude obojena još boljim, atraktivnijim borbama uz visok nivo boksa", kaže kapiten Nišlija Petar Stošić.

Posle duge pauze na sportsku scenu vraća se najplemenitija veština. Start nove sezone je u četvrtak, a čast da prvi izađu u ring imaju Nišlije i Lozničani.

Kapiten Nišlija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Petar Stošić nije krio zadovoljstvo pred start lige i kaže da su momci insipirisani.

Samo kroz dobru Ligu i takmičenja sazrevate svakodnevno, pronalazite svoje dobre strane kao i svoje mane i pokušavate da ih rešite spremajući se za naredne mečeve, samim tim i za borbe na međunarodnoj sceni. Svi smo motivisani, u formi i jedva čekamo da borbe počnu, a cilj je svima samo jedan – titula ekipnog šampiona Srbije. Neka Loznica strahuje, mi stižemo po prve bodove - kaže Stošić.

Superliga je podeljenja u dve grupe.

Grupu A čine: Sombor, Radnički Beograd i Metalac Valjevo, a grupu B Loznica, Radnički Kragujevac, Vojvodina i niški Naissus.

Mečevi u Loznici počinju u 20 sati, a biće prenosa na Areni sport 1.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.