Bobić:”Građani moraju da se intenzivnije bore za svoja prava i da prevaziđu strah” (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 04.Sep.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobić:”Građani moraju da se intenzivnije bore za svoja prava i da prevaziđu strah” (VIDEO)

Da bi se na jugu Srbije smanjilo siromaštvo, neophodno je da, umesto praznog dopisivanja, sindikati i Vlada uđu u ozbiljne pregovore, odnosno da vlast prestane da se oglušuje o sve učestalije vapaje radnika, izjavila je predsednica Saveza samostalnih sindikata u Nišu Olivera Bobić, posebno upozorivši na činjenicu da izuzetno visoka stopa nezaposlenosti u Nišu koja prelati i 35 posto, dovodi do ogromnog nezadovoljstva koje, ukoliko bude eskaliralo, uopšte neće moći da se kontroliše.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << /> Gostujući na našoj televiziji, Bobićeva je pozvala građane da se intenzivnije bore za svoja prava i da prevaziđu strah, jer je potpuno jasno da je to jedini način da promenimo lošu socijalnu sliku Niša.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.