Bez umrlih u Srbiji, u Nišu dvoje pacijenata na respiratoru

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jun.2020, 17:03

Bez umrlih u Srbiji, u Nišu dvoje pacijenata na respiratoru

Bez preminulih od posledica kovida prošla su poslednja 24 sata u Srbiji, dok je 69 novozaraženih, objavljeno je na specijalizovanom sajtu Ministarstva zdravlja. U niškom Kliničkom centru broj pacijenata zaraženih kovidom isti je kao i juče, međutim, dvoje pacijenata priključena su na respiratore i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na koronavirus je testirano 5.110 osoba, a virus je potvrđen kod njih 69, čime je ukupna brojka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zaraženih dostigla 11.523.

Kako je objavljeno na sajtu covid19.rs, trenutno je hospitalizovano 466 pacijenata, a na respiratorima je njih 12.

Dvoje pacijenata je na aparatima za disanje u Nišu, objavio je niški Klinički centar, a kako kažu, u lošem su stanju.

U Kliničkom centru Niš do 16 sati ukupno je hospitalizovano 52 pacijenata, sa potvrđenim prisustvom korona virusa kovid 19, u starom delu KC Niš. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 2 su priključena na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju - kažu u Kliničkom centru.

Danas do 15 sati u Srbiji su testirane ukupno 257.242 osobe koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja, a 245 osoba je umrlo od posledica virusa korona.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.