Besplatni specijalistički pregledi u niškoj Vojnoj bolnici ove subote

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jul.2019, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni specijalistički pregledi u niškoj Vojnoj bolnici ove subote

Povodom obeležavanja 180 godina srpskog vojnog saniteta, besplatni specijalistički pregledi za sve građane biće održani u subotu 27. jula od 7:30 do 13:30 u niškoj Vojnoj bolnici, a prijavljivanje za preglede je u četvrtak i u petak.

U Vojnoj bolnici Niš građanima će biti dostupni specijalisti kardiologije, gastroenterologije, neurologije, otorinolaringologije, oftalmologije i ginekologije.

Za specijalističke preglede mogu se prijaviti svi zainteresovani građani, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << uključujući i one koji nemaju zdravstveno osiguranje - navode na sajtu Ministarstvu odbrane.

Besplatne specijalističke preglede moguće je zakazati u četvrtak 25. i u petak 26. jula 2019. godine, u vremenu od 9 do 12 sati, na brojeve telefona Vojne bolnice Niš: 018/555-054 i 018/555-061.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.