Beogradski sindikat posle 15 godina ponovo u Nišu

Izvor: NisCafe.com, 27.Jan.2023, 10:48

Beogradski sindikat posle 15 godina ponovo u Nišu

Posle 15 godina, ponovo pred niškom publikom nastupiće poznati sastav Beogradski sindikat koji će proslaviti svoj 24. rođendan na velikom koncertu 11. marta u hali „Čair“ u Nišu. Uz nove pesme i vrhunske goste, kako najavljuje frontmen Feđa Dimović, iz benda očekuju veliki broj „diskretnih heroja“ na svom rođendanskom slavlju.
Nakon spektakularnog koncerta koji je kolektiv iz Beograda prošle godine održao na prepunom stadionu „Tašmajdan“, >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << Beogradski sindikat se posle 15 godina vraća u Niš. Ovde su uvek imali odličan odnos sa publikom, pa je to jedan od razloga da 24. rođendan proslave u Nišu, kaže frontmen Feđa Dimović.
Ulaznice za koncert su u prodaji i koštaju 1.500 dinara.
Zainteresovani ih mogu kupiti na sajtu tickets.rs i na svim njihovim prodajnim mestima.
Preuzeto: Južne vesti
The post Beogradski sindikat posle 15 godina ponovo u Nišu first appeared on NisCafe.

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.