Balašević bi da održi koncert u Nišu, ali za njega u hali Čair još nema termina

Izvor: JužneVesti.com, 23.Avg.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balašević bi da održi koncert u Nišu, ali za njega u hali "Čair" još nema termina

Koncerta Đorđa Balaševića koji je planiran za 15. novembar neće biti, jer je niška hala “Čair” zauzeta, tvrdi ćerka ovog muzičara Beba Balašević. Bez uspeha je, kaže, i pokušaj da pronađu novi datum za nastup, a odgovor nadležnog Sekretarijata za sport da i dalje nema termina. U Sekretarijatu ističu da niko ne može da zakaže koncert dok ne saznaju raspored utakmica timova u evropskim takmičenjima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Južne vesti: Za Balaševićev koncert u hali Čair „još nema termina“

Izvor: Danas, 23.Avg.2019

Koncerta Đorđa Balaševića koji je planiran za 15. novembar neće biti, jer je niška hala “Čair” zauzeta, tvrdi ćerka ovog muzičara Beba Balašević Članak Južne vesti: Za koncert Balaševića u hali Čair „još nema termina“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.