Arsić: Ne mogu da kažem da definitivno ostajem u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2018, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsić: Ne mogu da kažem da definitivno ostajem u Nišu

Jedan od najistaknutijih fudbalera Radničkog Lazar Arsić otpočeo je pripreme sa ekipom sa “Čaira” ali, kako sam kaže, ne može da garantuje da će definitivno tu i ostati do završetka prelaznog roka.

Momak, koji je na leto 2016. godine stigao na “Čair” iz Surdulice jedan je od najkonstantnijih prvotimaca od tada i ima veoma zapaženu ulogu u timu.

Imajući u vidu da mu ugovor sa superligašem ističe ovog leta, ovo je “poslednji voz” da klub >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zaradi na njemu, ali se postavlja pitanje kako bi nadoknadili njegov nedostatak tokom prolećnog dela sezone, gde im je potrebna sva raspoloživa snaga kako bi ispunili cilj i plasirali se u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Ne mogu da kažem da definitivno ostajem, ima nekih ponuda, nešto se još uvek čeka, ali naravno sve zavisi i sve u dogovoru sa Upravom kluba. Naći ćemo zajednički jezik i mislim da će se sve završiti kako treba - ostao je nedorečen Arsić.

Podsetimo, Radnički su ove zime već napustili Marko Tomić, Nikola Raspopović, Nemanja Krznarić i Milan Pavkov, koji se vratio u Crvenu zvezdu, mada se na “Čairu” još nadaju da će im se vratiti. Tu je i Nikola Aksentijević koji se, kako je rekao sportski direktor Marko Jovanović, nije javio, a nije se pojavio na prozivci, a u medijima se uveliko piše da je Partizan zainteresovan za njega.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.