Ambulanta u Duvaništu zatvara se zbog dezinfekcije, pacijenti sumnjivi na kovid idu u centralni objekat

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2020, 15:34

Ambulanta u Duvaništu zatvara se zbog dezinfekcije, pacijenti sumnjivi na kovid idu u centralni objekat

Zdravstvena stanica "Duvanište" od subote, 15. avgusta, neće raditi zbog detaljnog čišćenja i dezinfekcije prostora, saopštili su iz niškog Doma zdravlja. Pomoćnica direktora Doma zdravlja Danijela Nešić kaže da će ona biti zatvorena bar do utorka, a tada će biti doneta i odluka da li opet biti kovid ambulanta ili ne jer je u poslednje vreme smanjen broj pregleda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Dve klinike niškog KC izašle iz kovid režima rada

Izvor: Danas, 15.Avg.2020, 13:12

Niška Klinika za rehabilitaciju, koja je od početka epidemije novog koronavirusa bila kovid bolnica, od sledeće sedmice neće lečiti ležećih pacijente koji su hospitalizovani zbog potvrđenog prisustva ili sumnje na virus. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.