Akcija Nišlija - žele da fotografijama Niša sa srcem u kadru zatrpaju društvene mreže

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jun.2021, 19:10

Akcija Nišlija - žele da fotografijama Niša sa srcem u kadru "zatrpaju" društvene mreže

Kako bi promovisali turističku ponudu Niša, građani organizuju za vikend, 19. i 20. juna, akciju Another chance for love. Sve što je potrebno jeste da Nišlije slikaju bilo koji deo grada, istorijske ili kulturne objekte, a da se u kadru nalazi srce, pa zatim da fotografije objave javno na društvenim mrežama uz obavezan opis #NišSerbia.

Ideja je, kako kaže jedna od organizatora Milena Latković, da sugrađani fotografišu bilo koji deo u Nišu i da što više objavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << slike na društvenim mrežama.

Ja sam zamislila to da mi građani grada Niša probamo da izreklamiramo malo naš grad, znači da svako slika šta hoće i gde može. Od spomenika, kafana, kafića, reke, okolinih sela, planina, Nišave, ko već šta voli, svako neka slika šta mu odgovoara i da to svi delimo kod sebe javno i da stavljamo #NišSerbia i da u kadru bude srce - navodi ona.

Srce može da bude iscrtano na dlanu, obrazima, da bude napravljeno od papira ili u obliku balona, pa kaže da svako može da upotrebi maštu.

Cilj je da društvene mreže budu "zatrpane" objavama koje prikazuju Niš, da se promoviše turizam i ljubav.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.