Dejan Pantelić i Nina Radulović vas vode putevima šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Pantelić i Nina Radulović vas vode putevima šampiona

Utakmice Lige šampiona postale su jedna od najvećih turističkih atrakcija Evrope.

Stotine hiljada navijača pohode evropske gradove u potrazi za upoznavanjem novih ljudi, običaja, kulture... Sa druge strane domaćini se trude da kroz učešće svojih klubova pošalju ostatku kontinenta i sveta najlepšu sliku grada i države koju taj tim predstavlja u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju.

Kako to sve izgleda iz "prve ruke" u novoj emisiji televizije Arena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sport predstaviće vam tandem popularnih voditelja, Nina Radulović i Dejan Pantelić.

Prva stanica voditeljskog para na putu "šampiona" bila je italijanska prestonica mode i fudbala, Milano. Dok Dejan Pantelić sa nestrpljenjem iščekuje viđanje sa imenjakom i legendom Intera Stankovićem, Nina je proveravala da li "đavo zaista nosi Pradu" i da je arhitektura Milana zaista jedna od najlepših na Starom kontinentu.

Svaka emisija imaće takmičarski karakter. Pantelić će proveravati Radulovićkino znanja iz sporta, tačnije fudbala, a ona njegovo vezano kulturu i istoriju gradova koji se nalaze na "Putu šampiona".

Na kraju svake emisije, tačni odgovori, odnosno bodovi će se sabirati i imaćemo pobednika svake od emisije. Prvi serijal sadrži dvanaest polučasovnih epizoda, a prva je na programu već u subotu 21. septembra od 20 časova na kanalu Arena sport 1.

Takođe, uskoro na programu Arene kreće i novi serijal emisije "Teme do Arena". Ivan Radulović i Dijana Čolović boravili su u italiji i "provozali" kroz život i karijeru, košarkaše Vladimira Micova i Miloša Teodosića, fudbalere Nikolu Milenkovića i Dušana Vlahovića, vaterpolistu Filipa Filpovića i odbojkašicu Jovanu Stevanović. Ekskluzivne razgovore sa njima gledaoci Arene sport moći će da pogledaju već od naredne nedelje.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.