Nina Radulović
Nina Radulović

Nina Radulović Lečić rođena 15. aprila 1986. godine u Beogradu je srpska voditeljka i bivša manekenka a bavi se i pevanjem i glumom.
Važi za jednu od najlepših voditeljki koja osvaja svojim širokim osmehom. Ova multitalentovana ličnost se osim voditeljstva upustila i u muzičke vode, bavi se pevanjem i u tome je vrlo uspešna.

Završila je fakultet Političkih nauka u Beogradu. Odrasla je u 21. bloku u Beogradu uz veliku familiju, imala je srećno detinjstvo a na njeno dobro vaspitanje su uticali i deda vojno lice kao i baka domaćica iz čijeg je doma povukla svu toplinu i porodične vrline.
Njen otac stomatolog je često bio odsutan tako da je majka imala presudnu ulogu u njenom vaspitanju i školovanju, posvećena samo njoj već sa četiri godine Nina je imala raspored časova a sa šest godina je bila upisana na kurs engleskog jezika i u muzičko zabavište.

Nina zna za red i disciplinu kao strpljiva i odgovorna mlada žena posvećena je svakog minuta stvarima koje je zanimaju i svakog dana uči nešto novo. Kako je imala stroge roditelje oni su je usmeravali i učili vrednostima, sve do srednje škole mislila je da će postati stomatolog po ugledu na oca, međutim poslušala je samo sebe i krenula svojim putem. Već od šesnaeste godine je počela da peva u bendu, obožavala je pevanje i masu, pisala je tekstove i pesme, razvijala se u tom pravcu gde je i odlučila da upiše Političke nauke i smer novinarstvo.
Nina je pristojna i kulturna osoba koja i druge uči i usmerava na prave vrednosti, još kao mala je shvatila da ume i može mnogo, odlučila je da da sve od sebe i postane najbolja verzija sebe.

Prvi put na televiziji se pojavila kada se takmičila na RTS u serijalu Evropsko lice 2007. Na Foks televiziji je vodila emisiju Survajvor, na Prvoj srpskoj je vodila emisiju Ekskluziv, 2010. godine je učestvovala na festivalu Sunčane skale sa pesmom Krug. 2012. godine nastavlja posao voditeljke na televiziji Pink sa emisijom Trenutak istine, sa kolegom Vladom Stanojevićem 2014. godine vodila je Pink mjuzik festival, a zatim i emisiju Bravo šou. Zaštitno je lice modne kuće Alegra a pojavljivala se i u više reklama.

2010. godine Nina se udala za poznatog i proslavljenog glumca Branislava Lečića, postali su par koji svuda izaziva medijsku pažnju.
Zbog velike razlike u godinama nailazili su na nerazumevanje okoline, mnogi su negodovali na njen odabir partnera ali to njoj nije smetalo i danas žive u skladnom i srećnom braku. Glumac i voditeljka ruše sve stereotipe kada je ljubav u pitanju. Njima razlika od 31. godine ne smeta a svoju ljubav uspešno čuvaju od radoznalaca. Branislav je njena u svemu bezuslovna podrška. Inspiriše je na mnogo načina, tako i uspeva da postigne sve. Na brzaka joj održi čas glume kada zatreba, tu je da je čuje kada peva, njen glavni oslonac i stub je on i ponosna je zbog toga. 2011. godine Nina je postala majka dečaka Lava, rođenje sina Ninu je učinilo još srećnijom i naprednijom u poslu, srpska voditeljka i dalje oduzima dah.

Nina Radulović Lečić osim što oduševljava svojim prirodno prelepim izgledom važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena kod nas. Nakon završetka saradnje sa televizijom Prva voditeljka i pevačica Nina zablistaće u novoj emisiji Zaštićeni svedok čija premijera bi trebalo da bude uskoro. Emisija će se baviti aktuelnim političkim, društvenim, ekonomskim, i kulturnim temama, a publika će imati prilike da interaktivno učestvuje u raspravama na određenu temu.

Nina je poznata i po humanosti, tako da je zaveštala svoje organe, podržala je akciju i postala ponosna vlasnica donorske kartice. Nedavno je promovisala spot za pesmu Krevet za troje u pitanju je numera koja najavljuje nastavak serije Zvezdara gde se pojavljuju velika glumačka imena a pojavljuje se i njen suprug Branislav Lečić.
Nina Radulović Lečić je spremna da uskoro opet stane ponovo pod reflektore i zablista u najboljem svetlu.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

BROJ CIPELA NINE RADULOVIĆ NIKAD NEMA U PRODAVNICI Evo koju veličinu obuće nosi, voditeljka sa ovim muku muči

Voditeljka Nina Radulović jedna je od najatraktivnijih u svojoj branši, a kako je pričala u jednom svom intervjuu da u životu ne igra na kartu fizičkog izgleda.

Izvor: Blic, 08.Apr.2024, 10:06

Detaljnije >>

Brojne kolege podržale Anđelu Jovanović ispred suda FOTO

Brojne kolege podržale Anđelu Jovanović ispred suda FOTO

Glumac Branislav Lečić tužio je mlađu koleginicu Anđelu Jovanović, jer je odbila da sa njim igra u seriji "Radio Mileva".. Prvo ročište zakazano je za danas, a Anđela Jovanović dočekana je ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu aplauzom brojnih kolega koji su došli da je podrže. Među prisutnima su brojni glumci koji je podržavaju: Mirjana Karanović, Milena Radulović, Tamara Krcunović, Borka Tomović, Iva Ilinčić, Anđelka Stević Žugić, Maša Dakić,...

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 11:15

Detaljnije >>

Danas je jedna, sutra druga: Ninu Radulović nesuđena svekrva nije mogla da podnese

Danas je jedna, sutra druga: Ninu Radulović nesuđena svekrva nije mogla da podnese

Nina Radulović i Filip Krajinović bili u vezi više od godinu dana

Izvor: Story, 02.Mar.2024, 22:02

Detaljnije >>

VODITELJKA BILA U BRAKU SA 30 GODINA STARIJIM GLUMCEM Posle njega smuvala 6 godina mlađeg tenisera, a njihovu vezu NIKO NIJE PODRŽAVAO

Voditeljka Nina Radulović godinama je prisutna na javnoj sceni, a osim lepote kojom pleni, najviše pažnje privlačila je zbog svog burnog ljubavnog života.

Izvor: Blic, 23.Feb.2024, 09:17

Detaljnije >>

"NISAM SAČUVAO ONO ŠTO MOJI RODITELJI JESU" Branislav Lečić progovorio o NAJVEĆEM ŽIVOTNOM PORAZU: "To me najviše boli"

Čuveni glumac Branislav Lečić (68) iza sebe ima dva braka, prvi sa Ivanom Vujadinović, koji je trajao 13 godina, a drugi sa Ninom Radulović, u kom je bio sedam godina.

Izvor: Blic, 12.Feb.2024, 19:42

Detaljnije >>

Ovo je 30 godina mlađa devojka Branislava Lečića, bavi se umetnošću i radi kao profesor

Branislav Lečić iz braka sa voditeljkom Ninom Radulović ima sina Lava, a glumac iz prvog braka sa Ivanom Vujadinović ima ćerku Anu i sina Ivana. Glumac je sada u vezi sa 30 godina mlađom Jelenom koja se vrlo retko pojavljuje u javnosti. Jelena ima 38 godina i radi kao asistent na fakultetu. Nih dvoje uživaju u ljubavi već četiri godine, a glumac je svojevremeno na društvenim mrežama objavio njihove zajedničke fotografije. Jelena je ostala uz Lečića i kada ga je glumica Danija Štajnfeld...

Izvor: Luftika.rs, 01.Feb.2024, 15:36

Detaljnije >>

Predstava Prijatelji – Premijera 16. februara u Beogradu

Životi omiljenih karaktera iz kultne američke serije “Prijatelji” dolaze premijerno 16. februara na pozorišne daske mts Dvorane, a u druženju sa novinarima u klubu Lisabon u mts Dvorani i zvanično su najavili početak života predstave na...

Izvor: Domino Magazin, 18.Jan.2024, 11:38

Detaljnije >>