Povodom takmičenja „Letnje priče 2017“ Canon organizovao druženje sa Ninom Janković i Andrejom Damnjanovićem i produžio konkurs do 23. septembra

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 05.Sep.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povodom takmičenja „Letnje priče 2017“ Canon organizovao druženje sa Ninom Janković i Andrejom Damnjanovićem i produžio konkurs do 23. septembra

Kompanija Canonje povodom konkursa „Letnje priče 2017“ organizovala druženje – Instameet članova žirija sa ljubiteljima fotografije i učesnicima konkursa. Ovom prilikom saopšteno je i da će zbog velikog interesovanja takmičenje biti produženo do 23. septembra

Naša poznata glumica Nina Janković, modni fotograf Andreja Damnjanović i profesionalni fotograf Zoran Mirčetić su tajne zanata i veštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << pravljenja dobre fotografije podelili sa fanovima i korisnicima Instagrama.

Fotografija je umetnost kojom, ukoliko smo vešti, zaista možemo ispričati priču, a da pritom ne moramo biti profesionalni fotograf. Učešće u ovom projektu posebno lepo iskustvo za mene jer sam u prilici da pogledam i pročitam brojne priče koje su učesnici slali na konkurs, a time su sa nama podelili delić svog leta i svoje „letnje priče” na čemu smo im vrlo zahvalni. Konkurencija je baš jaka, a s obzirom na to da je konkurs produžen verujem da će biti još divnih fotografija, pa će i naš posao samim tim biti još teži, ali ne žalimo se, to su slatke muke.” izjavila je Nina Janković.

Konkurs „Letnje priče“ produžen je do 23. septembra, a autor najbolje letnje priče i fotografije koja je ilustruje dobija vaučer u vrednosti od 2000 eura za luksuzno putovanje po svom izboru. Za učešće u konkursu potrebno je napisati kratku pričudo 750 karakterai zabeležiti je jednom značajnom fotografijom.

Više informacija o konkursu, inspiraciju i uslove takmičenja možete pronaći na web stranici www.canon.rs/summerstories preko koje se vrši i prijava za konkurs “Letnje priče 2017”.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.