PRVA SLIKA IZ PORODILIŠTA! Nina Janković dobila ĆERKICU, pa objavila dirljivu fotku i oduševila sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 19:03

PRVA SLIKA IZ PORODILIŠTA! Nina Janković dobila ĆERKICU, pa objavila dirljivu fotku i oduševila sve!

Izabrala biblijsko ime sa jakim značenjem za svoju ćerkicu

Glumica Nina Janković na Vaskrs se porodila i na svet donela ćerku kojoj su ona i suprug Matija Dičić dali ime Ivanka. Ime je biblijsko i kalendarsko, a značenje mu je - "Bog je milostiv".

Lepa glumica je na svom Instagram profilu podelila fotografiju koja je raznežila mnoge.

Naime, Nina je objavila fotku iz porodilišta, iz kreveta, vidno srećna i zadovoljna, a pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i koliko je lepa bez šminke.

Inače, Nina je sa ekonomistom Matejom Dičićem, sa kojim je dobila ćerku na najradosniji praznik, već osam godina u ljubavi, a iz ovog braka oni imaju sina Vukašina.

Mateja je Ninu verio u novogodišnjoj noći 2013. godine, a već sledeće godine venčali su se u crkvi Svetog Marka u Beogradu.

Ono što malo ko zna jeste da je Ninin suprug Mateja brat od ujaka njene koleginice Tamare Dragičević, pa se par verovatno tako i upoznao.
Pogledaj vesti o: Nina Janković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.