Posle svađe sa ocem pokojnog muža, ništa od vile u Zagrebu; Nikolina Pišek se seli, komšije tužne

Izvor: B92, 29.Jun.2022, 15:30

Posle svađe sa ocem pokojnog muža, ništa od vile u Zagrebu; Nikolina Pišek se seli, komšije tužne

U jeku sukoba koji vlada između Viktora Ristovića, oca njenog pokojnog supruga Vidoja, i nje, očito da se Nikolina Pišek i njena ćerka Una Sofija pripremaju za selidbu iz Zagreba.

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek poslednjih dana je aktivna na Instagramu.

Objavila je fotografiju na kojoj vidimo buket cveća i emotivnu poruku koju su njoj i njenoj naslednici namenile komšije, povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oproštaja.

"Hvala što si bila predivna komšinica. Za ovo kratko vreme koje si bila tu prepoznali smo tvoje najlepše osobine… Ako vas ne sretnem opet, želim vam sve najbolje, a sigurna sam da ćeš ti uraditi sve da tako bude. Neka vam ovaj skromni buketić ulepša preostale dane ovde", deo je pisma.

Nije još poznato gde se Nikolina seli, mada mediji u Srbiji pišu kako će mir nakon svega potražiti u inostranstvu, kao i da je prekinula izgradnju vile u Zagrebu, u kojoj je trebalo da živi sa suprugom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NE MOGU DA ULAZIM U TO ZAŠTO ME RISTOVIĆI PUNU DECENIJU PONIŽAVAJU" Nikolini nije dobro, a evo koja priča o njoj i Vidoju ju je zgrozila

Izvor: Blic, 29.Jun.2022

Nikolina Pišek, hrvatska voditeljka, nedavno je otkrila da je godinama u lošim odnosima sa ocem pokojnog supruga, istoričara umetnosti Vidoja Ristovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.