Nakon DRAME na letovanju Nikolina Pišek pokrenula novi BIZNIS: Napravila sam nešto stvarno DOBRO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

Nakon DRAME na letovanju Nikolina Pišek pokrenula novi BIZNIS: "Napravila sam nešto stvarno DOBRO!"

Odlučila je da okrene novu stranicu!

Nakon drame sa iznajmljivanjem vile koju je ovo leto doživela na porodičnom letovanju u Kaštelima, TV voditeljka Nikolina Pišek, odlučila je da okrene novu stranicu i energiju usmeri prema novom biznisu.

Već godinama vazi za jednu od najbolje odevenih dama na javnoj sceni, smisla za modu joj ne nedostaje, a svoj je hobi odlučila da pretoči i u posao.

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Sep 8, 2020 at 12:53am PDT

Pišek je ponovno odlučila da oživi brend “Guilty or Innocent” koji je pre nekoliko godina pokrenula s modnim dizajnerom Borisom Banovićem.

- Mslim da sam napravila nešto zaista dobro! Odlučila sam da želim napraviti kolekciju za decu jer oduvek više volim dečiju modu nego modu za odrasle - rekla je Nikolina.

U toku su poslednje pripreme, a svoju će liniju od ekološkog pamuka predstaviti za mesec dana.

Reč je o komadima koji su udobni i praktični, ali i vizualno atraktivni.

-Kad kupujem stvari za svoju decu, borim se sa time da nađem neki optimum između upotrebljivosti i nekog vizuala i to što oblačimo, koliko je to praktično, upotrebljivo i njima udodno i zgodno – rekla Nikolina.

Podsećamamo, Nikolina je nedavno doživela pravu dramu, kada je sa svojom porodicom, kako tvrdi, opljačkana i izbačena iz vile koju su iznajmili.

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Aug 22, 2020 at 3:13am PDT
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.