NIKOLINA PIŠEK I MIŠA GROF NA SUDU - voditeljka u besu poručila: Teško je shvatiti ovoliku količinu LAŽI

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 13:17

NIKOLINA PIŠEK I MIŠA GROF NA SUDU - voditeljka u besu poručila: "Teško je shvatiti ovoliku količinu LAŽI"

Uradiće sve da zaštiti ćerku od ovoga

Voditeljka Nikolina Pišek posle smrti supruga Vidoja Ristovića prolazi agoniju sa svekrom Mišom Grofom oko nasledstva i bogatstva koje je ostalo iza istoričara (više o tome pročitajte OVDE).

Nikolina je najavila da će svekra tužiti i da će sve prepustiti sudovima, a sad je objavila na društvenoj mreži da je u ovoj teškoj situaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << održava ćerka Una Sofija, koju je dobila sa suprugom.

- Una - komad sreće u ovom za mene najtežem razdoblju u životu. Teško je shvatiti ovoliku količinu strahota i laži koje su izgovorene i zla koje je na nas usmereno. Ne mogu se time baviti, nek institucije rade svoj posao. Moja borba je ovo malo pile. Napraviću sve da je sačuvam od ovog medijskog linča i gliba - napisala je Nikolina u emotivnoj objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.