NE JEDE I TRPI JEZIVE BOLOVE: Nikolija Jovanović se zbog ZDRAVLJA povlači sa estrade?! ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2019, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE JEDE I TRPI JEZIVE BOLOVE: Nikolija Jovanović se zbog ZDRAVLJA povlači sa estrade?! ŠOK!

Zdravlje je na prvom mestu.

Nikolija Jovanović nije se zaustavljala celo leto na Crnogorskom primorju.

Ona je spajala i po pet nastupa nedeljno bez slobodnog dana, da bi na kraju potpuno oslabila imunitet i da bi joj se to sve ozbiljno odrazilo na zdravlje, a pre svega na želudac.

- Nikolija je želela da nakon porođaja brže bolje povrati vitku liniju, pa je non stop gladovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i za kratko vreme vidno smršala. Ona je sada bukvalno na ivici anoreksije, a samim tim imam i konstantne probleme sa želucem. Ima jake mučnine, a kada se i natera da nešto pojede, trpi strašne bolove. Još kada se na sve to doda da nedeljno radi pet dana, jasno je zbog čega je njen imuni sistem oslabljen i krva slika loša - otkriva izvor "Sveta" i dodaje da je upravo to razlog što je batalila pevanje:

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Aug 11, 2019 at 7:12am PDT

- Nikolija nije htela da sluša ni svoju majku Vesnu, ali ni supruga Relju, sve dok se nakon nastupa nije onesvestila. To je bila kap koja je prelila čašu i zbog koje se ona dozvala pameti. Rekla je svom menadžeru da će napraviti pauzu u pevanju i nastupima dok se ne oporavi, i da će naredne tri nedelje provesti na moru, ali i po lekarima - zaključio je izvor.

GOLOTINJA U LAJVU MILICE TODOROVIĆ! Instagram goreo, reagovala i Ana Bekuta: Šta to radiš, devojčice?! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.