BEG IZ PRESTONICE: Nikolija Jovanović pokazala čarobno imanje majke Vesne Zmijanac NA BUKULJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 18:07

BEG IZ PRESTONICE: Nikolija Jovanović pokazala čarobno imanje majke Vesne Zmijanac NA BUKULJI

Zimsa idila!

Nikolija Jovanović uživa u zimskoj idili na Bukulji. Popularna pevačica otputovala je sa porodicom kod poznate majke.

Vesna Zmijanac tokom devedesetih godina sagradila je velelepnu vilu na planini, u kojoj provodi vreme kada god želi da pobegne od gradske gungule. Iako Zmijančeva ima nekoliko stanova u srpskoj prestonici njoj je najdraža ova nekretnina.

Nikolija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je podelila čarobne fotografije sa Bukulje na društvenoj mreži Instagram.

U kadar su "upali" vila, pomoćni objekat, kao i delovi imanja Zmijančeve.

- To je jedna šumadijska kuća. Radio je jedan arhitekta Rajko koji je Šumadinac. Pokušali smo da napravimo lepu malu šumadijsku kuću. Da li je u to vreme moja slava i moj umor bio toliko veliki, pa sam mislila što veća kuća više ću da se odmorim - rekla je Vesna svojevremeno opisujući svoj dom na Bukulji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.