U prodaji ulaznice za VIP tribinu na Nišvilu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Avg.2021, 12:38

U prodaji ulaznice za VIP tribinu na "Nišvilu"

Svi koji žele da na ovogodišnjem Nišvilu budu na VIP tribinama mogu da kupe komplet ulaznica od srede, 4. avgusta, po ceni od 5.500 dinara, dok pojedinačna VIP ulaznica košta 2.500 dinara.

Kako saopštavaju organizatori, u prodaji su i kompleti ulaznica za parter koje koštaju po 4.000 dinara, kao i pojedinačne ulaznice za jedno veče po ceni od 1.750 dinara.

Takođe, ističu da će sve karte koje su kupljene za prošlogodišnji Nišvil važiti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ove godine i da će prateći programi Festivala biti besplatni za posetioce.

Podsetimo, Nišvil će ove godine biti održan od 6. do 15. avgusta, dok je glavni program najavljen za period od 12. do 15. avgusta na platou niške Tvrđave, a organizatori kažu da će nastupiti oko 1.000 izvođača.

Svi zainteresovani mogu nabaviti ulaznice na prodajnim mestima u mreži “Ticket Vision” u Srbiji i inostranstvu, kao i onlajn, na linku: https://www.tickets.rs/program/nisville-komplet-2021-1394?lang=sr.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.