Poslednje veče Internacionalnog Nišville jazz festivala završeno je u najboljoj atmosferi uz rege zvuke i vatromet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2022, 14:57

Poslednje veče Internacionalnog Nišville jazz festivala završeno je u najboljoj atmosferi uz rege zvuke i vatromet!

Na Earth/Sky Main stejdžu najpre su nastupili gosti iz Poljske Unleashed Cooperation, zatim kantri sastav iz SAD Corn Maiz, a kao treći muzičari iz Danske I think you are awesome.

Američki Sastav Yellow Jackets dobio je nagradu Car Konstantin za doprinos džezu i oni su nastupili četvrti po redu. Publika je sa nestrpljenjem čekala izlazak Džulijana Marlija na scenu sa svojim rege bendom Uprasing koji je "pojačan" vatrometom iznad tvrđave nekoliko minuta nakon ponoći. Niški >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muzičar Nenad Cvetičanin sa bendom Numizmatika zvanično je zatvorio 28. izdanje Nišville festivala koji je ove godine počeo 5. avgusta. Tokom 10 dana trajanja festivala nastupilo je više od 850 izvođača kroz 250 programa na 15 scena.
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.