PRESS Nišville 2018 - Petak, 20.jul, 12h!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESS Nišville 2018 - Petak, 20.jul, 12h!

Pred spektakl u Nišu

Predstojeći Internacionalni Nišville jazz festival biće održan od 3. do 12.avgusta 2018 u Nišu.  Press konferencija će biti održana u petak, 20.jula u 12h u prostorijama Nišville fondacije, ulica Cara Dušana broj 19h.

Na press konferenciji će govoriti učesnici koji će otvoriti i zatvoriti glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << program festivala, kao i generalni direktor Nišvila:

- Vladimir Jelenković Vlada, muzičar (Coffee Shop / Monsegur - Niš Double Big Band)

- Dejan Najdanović Najda, muzičar (Najda South Side Orchestra)

- Ivan Blagojević, direktor Nišville jazz festivala

Ovogodišnji Nišville se predstavlja sa sloganom FESTIVAL FESTIVALA, jer će pored muzičkog programa sa još više stejdževa predstaviti i vrhunski Nišville jazz teatarski festival sa 16 internacionalnih pozorišnih trupa koji dolaze sa 4 kontinenta, kao i oko 100 filmova koji će biti prikazani u okviru Nišville movie summit festivala, čije će svečano otvaranje biti u nedelju, 5.avgusta na Letnjoj Pozornici u niškoj Tvrđavi, kada će biti održana srpska premijera filmova o operskoj divi Mariji Kalas, film Liberation Day o gostovanju kultnog slovenačkog sastava LAIBACH u Severnoj Koreji,  a LAIBACH će te večeri održati celovečernji koncert na Nišvilu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.