Ostalo još malo promotivnih karata za jubilarni “Nišvil”

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2018, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostalo još malo promotivnih karata za jubilarni “Nišvil”

Iako još nije objavljeno ko će nastupiti ove godine na jubilarnom Nišvilu, organizatori podsećaju da uskoro ističe akcija u kojoj kompleti karata mogu da se kupe za 1.500 dinara. Od 21. januara ulaznice za niški džez festival koštaće 2.000 dinara.

35. Nišvil održaće se od 3. do 12. avgusta u niškoj Tvrđavi, a glavni program najavljen je za 9, 10, 11. i 12. avgust. Organizatori najavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da će rekordnih 1.000 učesnika izvesti 250 programa, na 20 stejdževa i bina. Zasad su tajnoviti sa imenima i još nije poznato ko će svirati u Nišu.

Do 20. januara aktuelna je prva promo cena od 1.500 dinara za 25 koncerata na glavnim binama, a od 21. januara komplet ulaznica koštaće 2.000 dinara. Komplet ulaznica će i ove godine važiti za Midnight Jazzdance stage, na kome će nastupiti eminentni svetski i domaći di-džejevi i producenti - dodaju organizatori.

Oni koji kupe komplet ulaznica moći će da posete i Nišvil džez teatarski festival, navode, kao i filmski program Nišvil Movie Summit, koji su oformljeni prošle godine.

Kažu da će komplet karata neposredno pred niški džez festival koštati 4.000 dinara, a pojedinačna ulaznica će moći da se kupi za 1.500 dinara.

Najvernija publika kupovinom promo kompleta u prvoj fazi pretprodaje moći će da prati sve programe Nišvila po ceni jedne pojedinačne ulaznice - kažu organizatori.

Komplet važi za jednu osobu i kao i do sada, na početku festivala se na ulazu karta poništava i umesto nje se dobija narukvica. Mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, a lokacije za Niš dostupne su - ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.