Gitarista Čarli Hanter i pevačica Lusi Vudvard nastupaju na Nišvilu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Dec.2019, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gitarista Čarli Hanter i pevačica Lusi Vudvard nastupaju na "Nišvilu"

Duo koji čine jedan od najoriginalnijih džez i bluz gitarista Čarli Hanter i proslavljena britansko-američka pevačica Lusi Vudvard iza koje su 4 solo albuma i saradnja sa mnogim poznatim grupama i solistima, nastupiće na "Nišvilu" 2020. godine, u petak 14. avgusta, najavili su organizatori niškog džez festivala.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Gitarista Čarli Hanter i pevačica Lusi Vudvard nastupaju na "Nišvilu"

Izvor: B92, 20.Dec.2019

Duo koji čine jedan od najoriginalnijih džez i bluz gitarista Čarli Hanter i proslavljena britansko-američka pevačica Lusi Vudvard iza koje su 4 solo albuma i saradnja sa mnogim poznatim grupama i solistima, nastupiće na Nišvilu 2020. godine, u petak 14. avgusta, najavili su organizatori niškog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.