DŽEZ SARADNJA NIŠ(VIL)A I KRAKOVA: Direktor Nišvila u Umetničkom savetu „Hitch On Music“  (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2017, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽEZ SARADNJA NIŠ(VIL)A I KRAKOVA: Direktor Nišvila u Umetničkom savetu „Hitch On Music“ (FOTO)

Nišvil postaje oficijelni partner čuvenog međunarodnog konkursa.

Direktor Nišville jazz festivala Ivan Blagojević ovih dana boravi u Poljskoj kao član Umetničkog saveta internacionalnog džez konkursa „Hitch On Music“, jednog od najpoznatijih takmičenja ove vrste, koje se već nekoliko decenija tradicionalno održava u Krakovu.

FASCINACIJA U SAVA CENTRU: Božo Vrećo oduševio beogradsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << publiku - Svi smo ovde zbog LJUBAVI!

Članovi međunarodnog Umetničkog saveta imali su zadatak da od 45 prijavljenih sastava – koji iza sebe u poslednjih godinu dana imaju objavljeno izdanje - odaberu 8 najboljih koji se od 3. do 5. decembra predstavljaju publici u Krakovu i članovima umetničkog saveta iz Srbije Italije Španije Rusije i Kine.

Nišville jazz festival je predstavljen kao oficijelni partner ovog pretižnog konkursa – showcase-a, a direktor Ivan Blagojević će među finalistima odabrati sastav koji će se predstaviti na Nišvilu 2018.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.