Oluja odložila Nišvil!

Izvor: Mondo, 13.Avg.2017, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oluja odložila Nišvil!

Vetar i kiša oštetili dve bine, pomereni nastupi glavnih zvezda subotnje večeri!

Na zvaničnoj Facebook stranici festivala Nišvil objavljeno je da će koncerti, odloženi zbog jake oluje, biti održani u nedelju.

"Zbog nevremena koje je tokom večernjih sati pogodilo Niš, treće veče Nišvil jazz festivala nije održano. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Olujni udari vetra oštetili su obe bine na Earth/Sky stejdžu. Uprkos naporima organizatora nijedna od njih nije mogla tehnički da se osposobi za bezbedno odvijanje koncerata," navodi se u saopštenju.

"Procenjeno je da je pametnije da odložimo koncerte nego da rizikujemo da se konstrukcije uruše i povrede publiku ili muzičare", rekao je direktor festivala Ivan Blagojević.

Koncerti najavljeni za subota biće održani u nedelju. Niška publika će ipak uživati u koncertima Toma Harela, Big benda Gverillaz i grupe Visions of a nomad, kao i u već najavljenim koncertima Candy Dulfer, Silent blast, E-Play, Ramba Amadeusa, Tbilisi big band i Very naiss feat.Ivan Kurtić.

Koncert Darka Rundeka pomera se za 18. avgust za koji će važiti već kupljene ulaznice. Mesto održavanja ostaje nepromenjeno, plato u Tvrđavi.

"Svima onima koji nisu iz Niša i koji ne mogu da prisustvuju četvrtoj večeri festivala, organizatori će refundirati troškove karte. Povraćaj novca od nedelje u Press centru u Tvrđavi od 13 sati," dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.