“JAZZ CONNECTION” NA NIŠVILU

Izvor: kult-URA.com, 02.Jul.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“JAZZ CONNECTION” NA NIŠVILU

Holandski sastav “Jazz Connection”, jedan od najpopularnijih evropskih jive-swing sastava, nastupiće na “Nišville” festivalu u subotu, 15. avgusta.
 

Reč je o vodećem holandskom bendu kada je reč o ovom žanru, što ima ogromnu “težinu” kada se zna da je ova zemlja decenijama unazad, osim legendarnih holandskih lala, verovatno i najveći rasadnik kvalitetnih dixieland i jive sastava.“, kažu organizatori festivala.


 
Sastav “Jaz Connection“ iz Brede, ove godine obeležava 25 godina rada tokom kojih su nastupali u prestižnim klubovima i na značajnim džez festivalima širom evrope,...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.