Tipsarević predao meč zbog povrede, Zimonjić i Beneto opet podbacili

Izvor: NTV.rs, 21.Okt.2013, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević predao meč zbog povrede, Zimonjić i Beneto opet podbacili

Janko Tipsarević je ekspresno završio nastup na turniru u Valensiji pošto je zbog povrede morao da preda meč Marselu Granoljersu.
Posle samo tri odigrana gema i vođstva našeg tenisera od 2:1, meč je završen pošto je Tipsarević, koji je od početka meča imao problema sa kretanjem zbog povrede stopala, odustao od dalje borbe.
Za utehu, Tipsarević će dobiti 10.400 evra koliko pripada onima koji su eliminisani u prvom kolu.
S druge strane, Nenad Zimonjić i Žilijen Beneto nastavili su niz loših rezultata i na turniru su eliminisani već u prvom kolu.
Srpski i francuski teniser su ovog puta poraženi od australijsko-britanskog para Džon Pirs i Džejmi Marej rezultatom 2:0 /6:3 i 6:2/,posle 55 minuta igre.
Ovim porazom Zimonjić i Beneto su dodatno pogoršali šanse da se plasiraju na završni ATP šampionat u konkurenciji dublova koji će biti održan u Londonu.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Gubitnik dana: Janko Tipsarević

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Okt.2013

Bliži se termin odigravanja finala Dejvis Kupa u Beogradu, u kojem će Srbija ugostiti Češku. Gotovo sigurno će naša selekcija biti bez suspendovanog Viktora Troickog, što znači da će Đoković i drugovi imati veoma težak zadatak.. (FOTO: AP). Ono što mora da zabrine selektora Bogdana Obradovića...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.