Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanovićeva prošla u dublu, Zimonjić ispao

Srpska teniserka Nina Stojanović prošla je u drugo kolo Australijan opena u konkurenciji dublova, dok je u muškoj konkurenciji Nenad Zimonjić eliminisan na startu takmičenja.

Zimonjić i Rumun Florin Megrea izgubili su od Španaca Marka i Felisijana Lopeza 6:2, 6:4, Stojanović je zajedno sa Viktorijom Golubić iz Švajcarske bila bolja od špansko-slovenačke kombinacije Marija Hose Martinez Sančez/Andreja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Klepac 6:3, 6:3.

Zanimljivo da se Stojanović i Golubić, u narednom kolu, sastaju sa Aleksandrom Krunić i Katarinom Bondarenko koje su bile bolje od Natalije Vihljanceve i Arine Rodionove.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.