MUBARAKOVI SINOVI UHAPŠENI U EGIPTU: Već su odležali zbog pronevere 10 miliona evra državnih para! Sad su na redu akcije banaka!

Izvor: Kurir, 15.Sep.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUBARAKOVI SINOVI UHAPŠENI U EGIPTU: Već su odležali zbog pronevere 10 miliona evra državnih para! Sad su na redu akcije banaka!

Dva sina bivšeg egipatskog predsednika Hosnija Mubaraka koji je svrgnut s vlasti 2011. godine, uhapšena su danas zbog finansijskih malverzacija, saopštili su izvori bliski pravosuđu.
Pogledaj vesti o: Nemiri u Egiptu

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sinovi bivšeg predsednika uhapšeni zbog malverzacija

Izvor: B92, 15.Sep.2018

Dva sina bivšeg egipatskog predsednika Hosnija Mubaraka koji je svrgnut s vlasti 2011. godine, uhapšena su zbog finansijskih malverzacija,..To su saopštili izvori bliski pravosuđu...Posle smene Mubaraka nekoliko sudskih postupaka je pokrenuto protiv njega i članova porodice. Gamal i Ala Mubarak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.