Vilu vrednu 250.000 evra prodaje za 60 - i to na lutriji

Izvor: B92, 19.Mar.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilu vrednu 250.000 evra prodaje za 60 - i to na lutriji

Odlično je vreme za kupovinu nekretnina u Italiji, koje se praktično poklanjaju ovih dana. Međutim, užasno je vreme za prodaju, osim ako niste domišljati.

Jedan Britanac prodaje imovinu u italijanskom regionu Abruco putem lutrije. Srećni dobitnik će postaće vlasnik kuće na tri sprata, vredne oko 250.000 evra za otprilike 60 evra.

Kuća se poklanja putem sajta Abbott, koji će lutriju proglasiti uspešnom ukoliko se od 6.000 ulaznica proda 4.000. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Pokušali smo da prodamo kuću na uobičajen način, koristeći poznate domaće i međunarodne agente, ali tržište je bilo tiho i, uprkos nekim skupim reklamama, nije bilo ozbiljnih korisnika. Zbog takve situacije, odlučili smo da pokrenemo ovo takmičenje, tako da će jedan srećni dobitnik dobiti ključeve ove prelepe kuće u Italiji", piše na sajtu Abbott.

Trospratna kuća sa tri spavaće sobe nalazi se na rubu Carapelle Calvisio, srednjovjekovnog grada u Nacionalnom parku Gran Sasso u Abrucu. Opremljen je šarmantnim dekorom. Postoji nekoliko jedinstvenih karakteristika ove kuće uključujući originalno kameno stepenište i sunčanu vrtnu terasu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.