Izvor: Blic, 06.Feb.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRTOGLAVI SKOK CENE KVADRATA, SVE ŠTO SE IZGRADI ODMAH "PLANE" Ovo istraživanje pokazuje koliko je tržište nekretnina u Beogradu TURBULENTNO

U Beogradu, u svakom trenutku, postoji potražnja za 100.000 kvadratnih metara stambenog prostora više nego što se trenutno nudi, a sve što se izgradi odmah se i proda. Prosečna cena stanova u prethodnoj godini bila je 1.190 evra po kvadratnom metru u starogradnji i 2.050 evra po kvadratu u novogradnji, što je poskupljenje za sedam odsto u odnosu na 2017. godinu.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Analiza CBRE: Velika potražnja za stanovima u Beogradu

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Feb.2019

BEOGRAD – U Beogradu je velika potražnja za stanovima, sve što se izgradi odmah se i proda, a trenutno se traži 100.000 kvadrata stambenog prostora više nego što se nudi...Na prezentaciji o stanju na tržištu nekretnina u Srbiji i jugoistočnoj Evropi konsultantske kuće CBRE, rečeno je da je...

Nastavak na SEEbiz.eu...

U Beogradu se 82 odsto stanova proda za keš

Izvor: Danas, 06.Feb.2019

U svakom trenutku u Beogradu postoji potražnja za 100.000 kvadratnih metara stambenog prostora više nego što se nudi, a sve što se izgradi odmah se i proda, tvrde u konsultantskoj kući za nekretnine CBRE. Članak U Beogradu se 82 odsto stanova proda za keš se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.