Uprkos pandemiji, tržište nekretnina u Novom Sadu u punoj snazi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2021, 19:41

Uprkos pandemiji, tržište nekretnina u Novom Sadu u punoj snazi

Uprkos pandemiji, tržište nekretnina u Novom Sadu u punoj je snazi. Najviše se traže stanovi u izgradnji, a kako kažu u građevinskoj inspekciji, taj vid kupovine je danas bezbedan, jer investitori poštuju zakonske regulative.

Investitorima u Novom Sadu trenutno su najzanimljivije Adice, gde se grade manje porodične zgrade, zatim Veternik, Petrovaradin i Sremska Kamenica. Velika je ponuda, ali i potražnja, a cenu diktira najviše lokacija.

Stan u izgradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najčešći je izbor onih koji rešavaju stambeno pitanje, a kako kažu u Građevinskoj inspekciji, to danas zahvaljujući boljem funkcionisanju sistema, koji uključuje i notare, nije rizična kupovina.

Da se ove godine, uprkos pandemiji, dosta gradi po Novom Sadu, svedoči i to što Građevinska inspekcija trenutno kontroliše preko 400 gradilišta. Ipak, kažu, pre odluke o kupovini stana, valjalo bi se raspitati o investitoru i proveriti u katastru da li je uknjižen.

Brojni investitori se oslanjaju na projektno finansiranje banaka, što je dodatna sigurnost kupcima.


Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.