UAE žele da ulažu u hotele, lovni turizam i nekretnine

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2018, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UAE žele da ulažu u hotele, lovni turizam i nekretnine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Beogradu, u razgovoru sa potpredsednikom Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata Hamdanom bin Zajedom Al Nahjanom, da dve zemlje neguju iskrene, prijateljske odnose i žele unapređenje saradnje u svim sferama društvenog života, naročito u oblasti ekonomije.

Vučić i šeik Al Nahjan su razgovarali o bilateralnoj saradnji, brojnim zajedničkim projektima, odnosima u svetu i regionu Zapadnog Balkana, saopštio je kabinet predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Republike.

Šeik Al Nahjan je rekao da veoma poštuje rezultate koje je Srbija postigla u ekonomiji i dodao da će Beograd u UAE imati odgovornog i iskrenog partnera.

Potpredsednik UAE je kazao da postoji veliko interesovanje za dalja ulaganja u oblasti hotelskog i lovnog turizma i u nekretnine u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Vučić je Al Nahjanu zahvalio na finansijskoj podršci koju UAE pružaju Srbiji i na uspešnoj realizaciji projekata u oblasti poljoprivrede, energetike i saobraćaja, a posebno na učešću te zemlje u realizaciji projekta Beograd na vodi, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ujedinjeni Arapski Emirati zainteresovani za dalja ulaganja u turizam i nekretnine u Srbiji

Izvor: Blic, 29.Avg.2018

Potpredsednik Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) šeik Hamdan bin Zajed el Nahjan istakao je u razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da postoji veliko interesovanje UAE za dalja ulaganja u oblasti hotelskog i lovnog turizma i nekretnine u Srbiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.