Izvor: Radio 021, 27.Okt.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kini uhapšeno pet plaćenih ubica, angažovali jedan drugog za isto ubistvo

Šest Kineza završilo je u zatvoru nakon što je svaki od njih unajmio drugog plaćenog ubicu da izvrši ubistvo koje na kraju nije počinjeno.

Tan Youhui, trgovac nekretninama, angažovao je plaćenog ubicu da ubije poslovnog rivala i za to mu platio dva miliona juana (220.000 funti). Međutim, ubica je taj posao dodelio drugom ubici, koji je zadatak pak prosledio trećem plaćenom ubici. Treći plaćeni ubica ipak je odlučio da ubistvo da četvrtom, a četvrti petom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << piše "The Independent".

Međutim, umesto da izvrši zadatak, poslednji ubica u nizu upoznao je žrtvu, poznatu samo po prezimenu Wei, i ponudio da mu pomogne u lažiranju sopstvene smrti.

Sva šestorica muškaraca osuđeni su za pokušaj ubistva i osuđeni su na zatvorske kazne do pet godina.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.