Izvor: Blic, 14.Nov.2019, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"STALNO SE ŽALI NA SITUACIJU U STANU" Komšije Viki Miljković u "Beogradu na vodi" otkrile šta se krije iza njenog PRESELJENJA u elitni kraj

Folk pevačica Viki Miljković pazarila je čak tri stana u elitnom beogradskom naselju “Beograd na vodi”, a za samo jednu nekretninu izdvojila je oko pola miliona evra, otkrivaju njene komšije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIKI MILJKOVIĆ ZAPOČELA ŽIVOT U “BEOGRADU NA VODI”, A KOMŠIJE OTKRIVAJU ŠTA JOJ SMETA U VEZI SA STANOVIMA KOJE JE PAZARILA!

Izvor: Scandal.rs, 14.Nov.2019

Folk pevačica Viki Miljković pazarila je čak tri stana u elitnom beogradskom naselju “Beograd na vodi”, a radovi u okviru opremanja nekretnina pevačica i dalje traju, što je pevačici više preko glave. Viki Miljković se nedavno sa suprugom Tašketom i sinom Andrejem preselila u jedan od tri...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.