SAŠA MATIĆ KUPIO NEKRETNINU U CRNOJ GORI - Nećete verovati ko se tokom leta odmarao u TOJ VILI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAŠA MATIĆ KUPIO NEKRETNINU U CRNOJ GORI - Nećete verovati ko se tokom leta odmarao u TOJ VILI!

Uživaće u pogledu na more.

Saša Matić je potrošio novac na veoma vrednu nekretninu u Crnoj Gori. U pitanju je vila iz 18. veka u Perastu koja se nalazi tik uz more.

- Sa suprugom Anđelijom je popričao i oboje su se složili da im je ovo pametna investicija. Kako oboje vole da slobodne trenutke sa ćerkama provode na putovanjima, odlučili su da daju novac za kuću na moru - kaže izvor koji je upućen u celu priču, i dodaje da je još jedna stavka posebno privukla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Saši pažnju kada je ova nekretnina u pitanju.

⚠️🔜🔜#DevetApartmana u petak 28. juna u 11:00 na zvanicnom YouTube kanalu! ✨🎵🎶🎵

A post shared by Saša Matić (@sasamatic_official) on Jun 26, 2019 at 10:14am PDT

- Ono što je zanimljivo jeste da se u ovoj vili leti odmarao Petar Petrović Njegoš, i to kao gost porodice Balović u čijem je vlasništvu bila tada ova kuća. Kada je Saša čuo, za to bilo mu je još draže što će ova nekretnina biti njegova. Cele prošle i početkom ove godine unutrašnjost vile je renovirana i to prema potrebama porodice Matić. Saša je pre pet dana ušao prvi put u kuću gde je i boravio. On i njegova porodica će baš u ovoj vili provoditi vreme kada god dođu u Crnu Goru - dodao je naš izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.